Печатачи за во домот

Canon SELPHY CP910

Компактен и поврзан - едноставно решение за печатење од паметни телефони и дигитални фотоапарати.

Придобивки

 • Извонредно пренослив фото печатач кој е совршен за печатење насекаде

 • Поддршка за Wi-Fi и AirPrint™ за едноставно печатење од паметни телефони и компатибилни фотоапарати

 • Создавајте спомени кои ќе траат, со живописни и долготрајни испечатени материјали со фотолабораториски квалитет

 • Практично печатење на фотографии со сјајна или полусјајна завршна обработка, без менување на фото-хартијата

 • Едноставни и разбирливи инструкции на екранот за полесно печатење, наменети за целото семејство

 • Одлична флексибилност со директно печатење од мемориски картички и USB мемориски уреди

 • Уживајте во безгрижноста со помош на дефинираните трошоци за печатење

 • Големиот LCD екран се закосува за полесно ракување и практично прегледување

 • Обемни функции за фотографии за документи со водич за обликување на кадри со лица и голем број усвоени големини

 • Автоматската оптимизација на слика интелигентно ги коригира сликите за да обезбеди врвни резултати

Детални карактеристики

Спецификации

 • Безжично печатење за неколку секунди

 • Едноставно печатење од уреди од Apple

 • Брзо печатење со фото-лабораториски квалитет

 • Голем LCD екран кој се закосува нагоре за едноставно прегледување

 • Компатибилност со SD картички

 • Изберете сјајна или полусјајна завршна обработка

 • Практично печатење од USB мемориски уред

 • Напредни опции за големина на фотографии за документи

 • Интелигентна корекција

 • Долготраен квалитет од Canon

 • Печатете во движење

 • Oтпечатете го само најдобриот дел од вашата слика

 • Печатење со големина на поштенска картичка

 • Налепници со квадратна големина

 • Налепници со големина на кредитна картичка

 • Печатење на креативни мини налепници

Што содржи кутијата

 • Compact Photo Printer SELPHY CP910

 • Paper Cassette PCP-CP400 (Postcard size)

 • Compact Power Adapter CA-CP200 B

 • AC Cable

 • User Manual Kit