Canon CJ20ex5B IASE S

Објектив за емитување во 4K со зум до 20x, флексибилен и хибриден концепт, широк агол од 5 mm и телефото опсег до 100 mm.

Canon CJ20ex5B IASE S

Компактен објектив од 2/3” за емитување во 4K со флексибилен и хибриден концепт

2-во-1 објектив за емитување со моќен опсег на зумирање до 20x и широк агол од 5 mm. CJ20ex5B IASE S ги користи придобивките од оптичките перформанси за 4K од Canon со напредно ракување. Може да се користи за различни апликации за емитување и е дел од серијата објективи за емитување во 4K на Canon.

Погледни целосни спецификации

cj20ex5b-fsl_800x611-6d35281a-d58b-11ea-8b40-e454e896af2d

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации
Важни функции

4K-оптички квалитет од UHDxs-класа

Широкоаголен телефото објектив со хибриден концепт

Опсег на зумирање од 5,0-100 mm (10 -200 mm со оптички додаток за продолжување)

Максимална решетка од f/1,8 - f/2,95


Вграден додаток за продолжување од 2x

Подобрен дигитален мотор

Компатибилност со виртуелни системи преку 16-битно кодирање

Погледнете ги сите спецификации

rf800mm-f11-is-stm-with-eos-r-front-slant_800x470-hsdjd-shaus8shaj

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за снимање висококвалитетни 4K HDR-видеоснимки кога сте во движење

Објектив

Сенило

Капаче за објектив

Капаче за заштита од прав

Капаче за сенило

Прирачник со инструкции/CD-ROM