PowerShot_G9_X_Lifestyle_012

Добредојдовте во Canon

Се надеваме дека ќе уживате во користењето на вашиот нов PowerShot фотоапарат. Не заборавајте, тука сме да ви помогнеме да извлечете максимум од новиот производ што сте го купиле.

Зошто да се регистрирате кај нас?

Регистрирајте го вашиот фотоапарат во Canon за да добивате информации што се прилагодени за вас и вашиот PowerShot фотоапарат.


Регистрирајте го вашиот нов производ

За да извлечете максимум од новиот производ што сте го купиле.

Пријавете се

Дали веќе имате сметка? Најавете се и регистрирајте се

Looking for product support?

Дали ви треба помош за вашиот PowerShot?

За повеќе информации и ажурирања за вашиот фотоапарат PowerShot.

КЛИКНЕТЕ ТУКА

Дали сакате нешто повеќе?

Разгледајте ја нашата понуда на апликации и дигитални услуги.