Canon Premium Fine Art Rough Paper
Спецификации

Големина

A4/LTR/A3/A3+/A2/17x22

Основна тежина/дебелина

320 (g/m₂)/540 (µm)

Детални спецификации

Спецификации за производот

Име на производот

Premium Fine Art Rough

Број на модел

FA-RG1

Број на единици во пакувањето

25 листови

Датум на промовирање

Мај 2020