Canon PIXMA G1400

PIXMA G1400

Печатач со една функција за голема потрошувачка - совршен за печатење висококвалитетни и прекрасни резултати со мали трошоци, независно дали станува збор за документи и фотографии во домот или во канцеларијата.

Придобивки

  • Наменски печатач за печатење голем обем на документи и фотографии
  • Во боја: 7.000 страници. Црно-бело: 6.000 страници*
  • Фотографии од 4x6” без рабови за прибл. 60 секунди
  • Елегантен и компактен дизајн што целосно се интегрира во вашиот дом или вашата канцеларија.
  • Економично печатење на големи количини.

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PIXMA G1400

Едноставност


Не секој има потреба од повеќефункционален уред, па затоа го создадовме PIXMA G1400. Овој модел ги нуди сите одлични придобивки како и серијата PIXMA G и претставува наменски печатач за големи количини кој е практичен за користење и создава висококвалитетни испечатени материјали.

Мастило со црн пигмент и мастила базирани на боја


Подобрете го квалитетот на материјалите што ги печатите со нашите висококвалитетни мастила со црн пигмент кои ќе ви помогнат во создавање неверојатно остри текстови и со мастилата базирани на боја за да добиете прекрасни живописни слики. Исто така, ќе ви овозможат да печатите фотографии од 4 x 6” без рабови за приближно 60 секунди.

Вградени резервоари со мастило


Дизајнот на серијата PIXMA G е во прв план, а нашите резервоари со мастило поставени на предната страна се менуваат лесно поради што можете да ги следите нивоата на мастилата на едноставен начин, за да не се изненадите доколку снема мастило. Нашиот компактен и елегантен дизајн овозможува целосна интеграција во домот/канцеларијата.

Сигурни компоненти за печатење големи количини


Работевме напорно за да го направиме системот стабилен при печатење големи количини со подобрувањата на нашата глава за печатење FINE и технологија која спречува навлегување воздух во системот на цевки за мастило.

Креативно печатење


Веруваме дека секој треба да може да печати прекрасни материјали на едноставен начин. Интеграцијата на софтверот „My Image Garden“ ќе ви овозможи едноставно организирање, подредување и уредување фотографии, за да можете лесно да ги отпечатите потребните материјали.

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon PIXMA G1400, неговите функции и можности.

Borderless Printing

Печатење без рабови

High page yield

Печатете голем обем на документи и фотографии

High Ink System

Мастило со црн пигмент и мастила базирани на боја

4800dpi

Печатење на фотографии со висока резолуција

My image garden

Креативен софтвер One Stop

Integrated Ink Tanks

Резервоари за мастило што лесно се дополнуваат

Sharp Black Text

Печатете документи со остар текст

2pl

Микро капки мастило за прецизно печатење

  • PIXMA G1400
  • 4 резервоари за мастило за голема потрошувачка 
  • Кабел за напојување
  • CD-ROM за поставување (CD само за Windows)
  • Упатства и други документи