Печатачи MegaTank

Canon PIXMA G1500

Компактен и сигурен печатач со една функција за печатење фотографии и документи. Совршен за печатење големи количини.

Придобивки

 • A dedicated high yield document and photo printer

 • Colour: 7,000 pages. Black: 6,000 pages*

 • 4x6" borderless photos in approx. 60 secs

 • Sleek, compact design to integrate fully within your home/office.

 • High volume cost effective printing.

Детални карактеристики

Спецификации

 • Печатење без рабови

 • Печатете голем обем на документи и фотографии

 • Мастило со црн пигмент и мастила базирани на боја

 • Печатење на фотографии со висока резолуција

 • Креативен софтвер One Stop

 • Резервоари за мастило што лесно се дополнуваат

 • Печатете документи со остар текст

 • Микро капки мастило за прецизно печатење

Што содржи кутијата

 • PIXMA G1500

 • 4 High yield ink bottles 

 • Power cord

 • Set CD-ROM (CD only for Windows)

 • Manuals and other documents