Печатачи за во домот

Canon PIXMA iP7250

Благодарение на можноста за поврзување преку Wi-Fi, овој печатач за фотографии со високи перформанси е совршен за брзо и висококвалитетно печатење.

Придобивки

 • Фото печатач со 5 мастила, високи перформанси и Wi-Fi

 • Брзо печатење со фото-лабораториски квалитет

 • Нископрофилен дизајн со вградени фахови за хартија

 • Печатење од мобилен телефон и Apple AirPrint

 • Софтвер My Image Garden

 • Директно печатење на диск и автоматско двострано печатење

 • Печатете повеќе со изборните XL мастила

Детални карактеристики

Спецификации

 • Променете го само мастилото кое се потрошило

 • Глава на печатач со врвен фото-лабораториски квалитет

 • Неверојатно мали капки мастило за прецизно печатење

 • Печатење на фотографии со висока резолуција

 • Печатете директно на дискови

 • Автоматско двострано печатење

 • Безжично користење и споделување

 • Можност за поврзување на таблет уред и smartphone уред

 • Едноставен креативен софтвер

 • Печатете слики од вашите видео снимки

 • Печатење на фотографии од Facebook

 • Изборни мастила за голема потрошувачка