Canon Серија MG6800 PIXMA

Серија MG6800 PIXMA

Овој сè-во-едно уред со 5 мастила и високи перформанси располага со Wi-Fi и екран на допир и го олеснува печатењето на вашите документи и фотографии директно од паметни уреди, а нуди и пристап до Cloud услугите за складирање.

PIXMA MG6850

Придобивки

  • Печатете, копирајте и скенирајте со неколку допири на големиот екран на допир
  • Печатење висококвалитетни фотографии директно од фотоапарат или мемориска картичка
  • Лесно поврзување со вашиот паметен телефон или таблет-уред
  • Печатете од и скенирајте кон популарните Cloud услуги
  • Печатете повеќе страници за вашите пари со изборните XL мастила

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon Серија MG6800 PIXMA

Печатете, копирајте и скенирајте со само неколку допири на големиот екран на допир со помош на овој сè-во-едно уред за во домот со високи перформанси


Уживајте во чувство на класа. Печатете, копирајте, скенирајте и пристапувајте до Cloud со едноставна контрола слична како кај паметните телефони со помош на овој сè-во-едно уред за во домот со високи перформанси. Големиот екран на допир во боја од 7,5 cm нуди брза и едноставна навигација низ менијата, избирање функции, прегледување слики и користење Cloud услуги.

Печатете извонредни фотографии директно од мемориски картички и фотоапарати со технологијата FINE на Canon, резолуцијата на печатење од 4.800dpi и 5 единечни мастила


Лесно печатете извонредни фотографии исполнети со подлабоки црни тонови, поживописни црвени тонови и високи нивоа на детали, директно од мемориски картички и компатибилни безжични фотоапарати - благодарение на 5-те единечни мастила, технологијата FINE на Canon и резолуцијата на печатење од 4.800dpi. ISO ESAT брзините од 15,0 црно-бели слики/мин. и 9,7 слики/мин. во боја ви овозможуваат да печатите фотографии од 10x15 cm без рабови за приближно 41 секунда.

Печатете и скенирајте од паметни уреди на брз и едноставен начин со апликацијата Canon PRINT и Wi-Fi Direct®


Само преземете ја апликацијата за печатење од Canon и ќе можете да печатите и скенирате преку вашиот паметен телефон или таблет-уред без напор, а ќе добиете и директен пристап до Cloud услугите. Нема потреба да користите безжичен рутер, интернет врска или лозинка со режимот Wi-Fi Direct®, кој создава ад-хок безжична мрежа

Уживајте во креативна слобода за печатење од Cloud и скенирање со напредниот софтвер PIXMA Cloud Link


Со напредниот софтвер PIXMA Cloud Link може да печатите фотографии за неколку секунди од Instagram, Facebook и Flickr и да печатите документи од популарните Cloud услуги, како што се GoogleDrive, OneDrive, а ќе можете да пристапите и до SlideShare*. Лесно вчитувајте скенирани документи и фотографии Easily на GoogleDrive, OneDrive, а отсега и на OneNote.**

Менувајте ја само бојата која ќе се потроши благодарение на одделните резервоари за мастило. Заштедете со изборните XL мастила и автоматското 2-страно печатење


Уживајте во минимален отпад и максимални заштеди. Благодарение на одделните резервоари за мастило, треба да ја менувате само бојата која ќе се потроши. Освен тоа, можете да печатите повеќе страници за вашите пари доколку ги користите изборните XL мастила и штедите хартија со автоматското 2-страно печатење.


*SlideShare е заштитен знак на SlideShare, Inc.
**Опциите за скенирање кон услугата Cloud и скенирање кон е-пошта се достапни само за корисниците на оригинални мастила од Canon

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon Серија MG6800 PIXMA , неговите функции и можности.

Only change the ink which runs out

Променете го само мастилото кое се потрошило

Large touch screen display

Голем екран на допир

Optional high yield inks

Изборни мастила за голема потрошувачка

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Print from and scan to the cloud

Печатење и скенирање кон Cloud услуги*

Built-in card reader

Вграден читач на картички

Canon PRINT Inkjet/SELPHY app

Апликација PRINT Inkjet/SELPHY од Canon

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

  • Сè-во-едно печатач - PIXMA серија MG6800

  • Резервоари за мастило за поставување

  • Кабел за напојување

  • CD диск за поставување (CD само за Windows – драјверите за Mac се достапни на интернет)

  • Упатства и други документи

AirPrint-Printers

Безжично печатење

Со Wi-Fi може да печатите од паметни телефони и таблет-уреди.

Печатење преку Cloud

Печатачите PIXMA кои поддржуваат Cloud ви нудат слобода за печатење од онлајн услуги на Cloud, директно од вашиот паметен уред.

Cloud-Printers