Печатачи за во домот

Canon PIXMA MX535

"Сè-во-едно" уред кој поддржува Cloud со функции за печатење, копирање, скенирање и факс

Придобивки

 • "Сè-во-едно" уред кој поддржува Cloud со функции за печатење, копирање, скенирање и факс

 • Целосно интегриран механизам за автоматско снабдување со документи за 30 листови

 • Едноставно споделување во канцеларијата преку Wi-Fi

 • Печатете од и скенирајте кон мобилни уреди со апликацијата Canon PRINT

 • Поддршка за PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print и Apple AirPrint

Детални карактеристики

 • Напреден Wi-Fi "сè-во-едно" уред

  Добијте продуктивност во вашата домашна канцеларија со помош на овој стилски "сè-во-едно" уред кој поддржува Cloud и нуди исклучително квалитетно печатење, копирање, скенирање и функции за факс. Споделувањето на функции помеѓу повеќе компјутери е лесно благодарение на безжичното поврзување. Компактниот FastFront дизајн нуди поедноставно полнење на хартија и замена на мастила.

 • Печатење од паметни уреди и Cloud

  Со PIXMA Cloud Link можете да печатите фотографии и документи од Cloud услуги како Evernote и Dropbox, користејќи го само вашиот паметен уред и апликацијата Canon PRINT. Истата апликација ви овозможува и да печатите од, како и да скенирате кон, вашите паметни уреди насекаде во домот или канцеларијата. Исто така, достапна е и поддршка за Apple AirPrint и Google Cloud Print.

 • Висок квалитет, брзина

  Технологијата FINE за мастила од Canon овозможува брзо печатење со врвен квалитет во секое време – од живописна и сјајна графика до деловни документи со извонредна јасност. Уживајте во брзини на печатење на A4 документи до 9,7 црно-бели слики/мин. или 5,5 слики во боја/мин. и копирање на A4 страници во боја за приближно 24 секунди, а фотографии без рабови од 10x15cm за прибл. 46 секунди.

 • Заштедете на мастило и хартија

  Печатете повеќе со помали трошоци. Изборните XL картриџи овозможуваат печатење на значително повеќе страници и подолги временски периоди од едно до друго менување на мастило – идеално доколку печатите често - нудејќи заштеди до 50% од страница во споредба со нивните стандардни еквиваленти. Автоматското 2-страно печатење ја намалува количината на хартија која ја користите и создава професионални двострани документи.

 • Механизам за автоматско снабдување со документи

  За максимална продуктивност, вградениот автоматски механизам за снабдување со документи за 30 листа го забрзува и олеснува скенирањето, копирањето или испраќањето на големи документи преку факс. Со помош на USB приклучокот можете да зачувувате скенирани документи директно на USB мемориски уред.

 • Режим на пристапна точка

  Со вградениот режим на пристапна точка, овој печатач може да создаде мрежа на барање и да ви овозможи безжично печатење од и скенирање кон паметни телефони или таблет уреди, директно преку печатачот без да пристапувате на заштитена Wi-Fi мрежа.

Спецификации

 • Convenient and easy to replace

 • Use and share wirelessly

 • Printing from cloud services

 • Tablet and smartphone ready

 • Automatic double sided printing

 • Automatic multipage copying

 • Scan to USB memory

 • FAX function

Што содржи кутијата

 • All-In-One printer – PIXMA MX535

 • FINE cartridges (colour, black)

 • Power cord

 • Setup CD-ROM

 • Manuals and other documents