Canon PIXMA MX925

PIXMA MX925

Powerful and productive 5-ink All-In-One offering XL and XXL ink options, Wi-Fi, Ethernet and 35-page 2-sided ADF. Advanced media handling with 250-sheet paper tray, 2-sided printing and Direct Disc Print.

PIXMA MX925

Придобивки

 • Powerful and productive Office All-In-One
 • 35-page 2-sided Auto Document Feeder for scanning, copying and faxing
 • Superior prints using 5 individual ink system with optional XL capacity ink tanks
 • Print up to 1000 monochrome pages with optional XXL monochrome ink
 • Convenient, high-capacity 250-sheet paper tray
 • Large, user-friendly 7.5cm (3.0") colour TFT display with Dual Function Panel
 • Fast printing with A4 ISO ESAT 15 ipm mono/10 ipm colour
 • Print from, and scan to, smartphones/tablets. Apple AirPrint supported
 • Advanced media handling with Direct Disc Print and 2-sided printing

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PIXMA MX925

Powerful and productive All-In-One


This premium, network-ready All-In-One delivers high productivity that everyone can share. Wi-Fi and Ethernet connectivity enable you to print, scan, copy and fax from virtually anywhere in the office or at home. Apple AirPrint support lets you print directly from iPad and iPhone.

Advanced media handling


Automatically scan, copy or fax large double-sided documents using the fully-integrated 35-page 2-sided Automatic Document Feeder. A high capacity 250-sheet tray means you spend less time loading paper, while automatic 2-sided printing reduces the amount of paper you use. Double front paper cassettes mean you can conveniently have two media types loaded at once, plus you can print directly onto printable discs using Direct Disc Print.

Economical, single ink tanks


For greater economy, this All-In-One features 5 single inks, so you only need to change the colour that runs out - making printing more efficient. Optional cost effective XL and XXL inks allow for more pages to be printed than a standard ink, so need replacing less frequently - ideal if you print a lot. XXL cartridge can print up to 1000 pages.

High quality, fast performance


Canon's FINE technology, with minimum 1pl ink droplets, delivers up to 9600dpi print resolution for amazingly detailed colour photos and images. Enjoy high print speeds of 15ipm mono or 10ipm colour. Print a photo-lab quality 10x15 cm borderless photo in approx. 21 seconds or copy an A4 page in just 12 seconds.

Smartphone and tablet ready


Canon's Easy-PhotoPrint app provides the flexibility to print from, or even scan to, your mobile devices wherever you are in the office. With Apple AirPrint support, you can also print photos, emails, web pages and other documents direct from your iPhone, iPad and iPod touch.

User-friendly operation


A large 7.5cm colour TFT display makes it easy to view selecte

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon PIXMA MX925, неговите функции и можности.

Only change the ink which runs out

Променете го само мастилото кое се потрошило

Automatic multipage copying

Автоматско копирање на повеќе страници

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на таблет уред и smartphone уред

Internet ready printer

Печатач со можност за поврзување на интернет

User-friendly colour display

Практичен екран во боја

Easy to use navigation panel

Панел за навигација кој е едноставен за користење

Productive

Продуктивни

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

High resolution scanning

Скенирање со висока резолуција

Superb photolab-quality print head

ФАКС

Optional high yield inks

Изборни мастила за голема потрошувачка

 • "Сè-во-едно" печатач

 • Резервоари за мастило

 • CD-ROM за поставување

 • Кабел за напојување

 • Кабел за телефонска линија

 • Матирана фото-хартија MP101 (за автоматско подредување на глава на печатач)

 • Упатства и други документи

PIXMA MX925 Video

AirPrint-Printers

Поврзете се

Со Wi-Fi и поддршката за AirPrint може да печатите од smartphone уреди, таблет уреди и уреди од Apple.

Бидете креативни

Внесете реалистичност во спомените со софтверот кој ќе ве инспирира да печатите на креативни начини.

My Image Garden
quality-banner-310x180_v2.png

Врвен квалитет

Уникатните технологии за печатење и мастила кај печатачите PIXMA овозможуваат печатење со исклучително висок квалитет.

Ефикасност

Печатачите PIXMA се опремени со функции и софтвер кои ќе ви помогнат да ја минимизирате потрошувачката на хартија и енергија.

efficiency-banner

Учи и истражувај

Водичи

Околу достапноста на карактеристиките ве молиме погледнете ги спецификациите на конкретниот производ

PIXMA MX палета

PIXMA MX Range

PIXMA MX палета

Новите PIXMA MX печатачи од Canon се прилагодуваат за да ги задоволат вашите деловни потреби преку обезбедување на неверојатни резултати при печатењето. Овој водич ви нуди преглед на сите придобивки и различни функции кои ги нудат "сè-во-едно" уредите.

Погледни видео запис

Интелигентна ефикасност

Smart Efficiency

Интелигентна ефикасност

Печатачите PIXMA MX од Canon нудат практични деловни решенија и исклучителен квалитет при печатењето. Овој водич објаснува како овие печатачи можат да ја рационализираат продуктивноста во канцеларијата преку заштедување време и пари.

Погледни видео запис

Интелигентно поврзување

Smart Connectivity

Интелигентно поврзување

Новите PIXMA MX печатачи од Canon се прилагодуваат за да ги задоволат вашите деловни потреби, а истовремено обезбедуваат неверојатни резултати при печатењето. Овој водич објаснува како печатачите се поврзуваат и комуницираат со најновите мобилни уреди.

Погледни видео запис

Интелигентни разновидни опции

Smart Versatility

Интелигентни разновидни опции

Новите PIXMA MX печатачи од Canon се прилагодуваат за да ги задоволат вашите деловни потреби, а истовремено обезбедуваат неверојатни резултати при печатењето. Како што е објаснето во овој водич, "сè-во-едно" печатачите PIXMA MX нудат голем број разновидни опции, а сепак се практични и едноставни за користење.

Погледни видео запис
MX53X-Support-Videos

Видеа за поддршка

Овие видеа за поддршка кои се специфични за вашиот производ нудат детални инструкции чекор-по-чекор за поставувањето на вашиот печатач PIXMA, како и решавање на проблеми за често поставуваните прашања.

Поставување безжична врска

Дознајте ги потребните барања за поставување на овој печатач на безжична врска, достапните методи на поврзување, инструкциите чекор-по-чекор, како и можноста за ресетирањето на печатачот назад на фабричките подесувања.

New Wi-Fi Module Image.png