Canon PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Овој исклучително прецизен печатач со 10 мастила со пигмент нуди печатени материјали со квалитет од галериите кои со гордост ќе ги прикажувате или продавате. Целосното поврзување преку Cloud обезбедува лесно интегрирање со вашите омилени апликации за професионално уредување и складирање.

PIXMA PRO-10S

Придобивки

 • Систем со 10 мастила со пигмент за печатење со професионален квалитет
 • Печатете директно од услугите Cloud за фотографии и складирање
 • Безжично печатење од вашиот компјутер, таблет уред и smartphone уред
 • Лесно интегрирање со професионален софтвер за уредување
 • Поддршка за голем избор на хартија од Canon и други специјални хартии

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PIXMA PRO-10S

Професионално печатење во боја и црно-бело


Системот со 10 мастила со пигмент на PIXMA PRO-10S нуди прецизни, стабилни и долготрајни печатени материјали со квалитет како за во галерија. Исто така, трите наменски монохроматски мастила овозможуваат создавање на прекрасни црно-бели материјали.

 • Прецизни и долготрајни печатени материјали со квалитет како за во галерија


  PIXMA PRO-10S користи LUCIA мастила кои ја комбинираат сјајноста и живописните бои на мастилото базирано на боја со долготрајноста на мастилото со пигмент. Мастилото Chroma Optimizer ја зголемува сјајноста, ја израмнува површината за печатење и ја проширува палетата на бои.

 • Беспрекорни работни процеси


  Користете ја апликацијата Pro Gallery Print за iPad® за беспрекорно функционирање со професионалните фотографски услуги со Cloud како Zenfolio и SmugMug.

 • Печатете од популарните услуги Cloud


  Печатете фотографии директно од вашите претпочитани Cloud услуги за складирање вклучувајќи ги Facebook, Dropbox, Google Drive™ и OneDrive со помош на PIXMA Cloud Link.

 • Печатење преку мобилни уреди од вашиот таблет уред и smartphone уред


  Печатете директно и лесно од вашиот таблет-уред или паметен телефон со помош на апликацијата Canon PRINT. Етернет врската го поедноставува интегрирањето на PIXMA PRO-10S во вашиот работен процес.

 • Лесно интегрирање со професионален софтвер за уредување


  Заборавете на маката при наоѓање на правилните подесувања за печатење со користење на дополнителната компонента Print Studio Pro на Canon, која е компатибилна со Adobe Photoshop® и Lightroom – така што ќе можете да печатите директно од вашиот професионален софтвер за уредување.

 • Разновидна поддршка за медиуми


  Компатибилност со повеќе хартии за печатачи со професионален квалитет од Canon, како и специјални хартии од производители како Hahnemühle и Canson.

 • Едноставно печатење на CD


  Печатете ознаки директно на компатибилните CD дискови со помош на директното печатење на диск за да добиете професионален изглед на вашите медиуми.

  Спецификации за производот

  Дознајте повеќе за Canon PIXMA PRO-10S, неговите функции и можности.

  Only change the ink which runs out

  Променете го само мастилото кое се потрошило

  Chroma_Optimizer_Clear_Ink

  Chroma Optimizer

  High longevity pigment ink

  Мастило со пигмент со голема долготрајност

  Use and share wirelessly

  Безжично користење и споделување

  Canon PRINT app

  Апликација Canon PRINT

  Print from and scan to the cloud

  Печатење и скенирање кон Cloud услуги*

  Print plug-in for photo applications

  Дополнителна компонента за фото-апликации

  Print directly onto disc

  Печатете директно на дискови

  • Печатач PIXMA PRO-10S A3+
  • Кабел за напојување
  • Глава на печатач
  • 10 одделни резервоари за мастило
  • Фах за печатење CD дискови
  • CD-ROM за поставување (CD само за Windows – драјверите за Mac се достапни на интернет*)
  • Водич за почеток

   *Сите драјвери и мобилни апликации се достапни на интернет на http://www.canon.com/ijsetup