PIXMA G1411

Canon PIXMA G1411

Компактен печатач што се дополнува со мастило за голема потрошувачка за секојдневно економично печатење на живописни фотографии и остри документи во домот.

Галерија

Компактен и економичен печатач за секојдневно печатење со голем обем

Овој компактен печатач што се дополнува со шишиња за мастило за голема потрошувачка, едноставно поврзување преку USB и издржливост за работа со голем обем на страници овозможува печатење на висококвалитетни документи со остар текст и живописни фотографии без рабови со големина до A4 со мал трошок по страница.

Погледни целосни спецификации

PIXMA G1411

Погледнете ги сите функции

Спецификации

High Page Yield

Печатење големи количини

Integrated ink tanks

Вградени резервоари со мастило

Hybrid ink system

Хибриден систем на мастила

Borderless printing

Печатење без рабови

Auto power On

Автоматско вклучување

Sharp black text

Остар текст во црна боја

Rear paper feeding

Снабдување со хартија од задната страна

1.2” LCD

My Image garden

Погледнете ги сите спецификации

PIXMA G1410
WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за едноставно и економично печатење во домот - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

Печатач со една функција - PIXMA G1411

5 резервоари за мастило за голема потрошувачка

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Поврзани производи

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат