Разновидно печатење на едноставен начин

Ова мало и компактно решение нуди моќни опции за печатење и се испорачува со практичен и едноставен софтвер, за да ви остане повеќе слободен простор на работната маса и да бидете покреативни.

Изберете хартија што ќе одговара за вашите фотографии

Ако сакате да печатите во A3+-формат без да го зафатите целиот слободен простор на работната маса со техника, тогаш PIXMA PRO-200 од Canon е совршен за вас. „Го собира на мојата работна маса во студиото,“ - вели фотографот за храна Natasha Alipour-Faridani од Лондон - „а ако треба да го однесам на локацијата за работа, тој е лесен и компактен за патување“. Разновидните опции се дел од суштината на PIXMA PRO-200 од Canon - особено кога станува збор за големини на хартија. Благодарение на трите опции за снабдување со хартија и печатењето во A3+-големина за само 90 секунди, ќе имате доволно слобода и ефикасност за да печатите во големи (или мали) формати во домот. Исто така, со автоматската корекција на закосување на хартијата ќе ги елиминирате грешките во печатењето и порамнувањето.

Фотографот зема отпечатена слика со живописни бои од PIXMA Pro-200, од хартија по свој избор

Технологија што ги сработува тешките задачи

Кога станува збор за праќање на вашите слики за печатење, софтверот Professional Print and Layout од Canon ќе се погрижи за сè. Се испорачува со PIXMA PRO-200 од Canon и ви овозможува да изберете хартијата што ќе биде совршена за вашиот субјект, да изберете големина и да разгледате различни профили за бои пред да започнете со печатењето. „Многу е брз и лесен за користење“ - вели Alipour-Faridani. „Можам да направам повеќе тестови, но знам дека нема да ме забави во уредувањето“. Експериментирајте колку сакате и следете ги сите информации на 3-инчниот LCD-екран за да уживате во совршено печатење што е многу лесно достапно.

„Можам да направам повеќе тестови, но знам дека нема да ме забави во уредувањето“.

Работна површина на фотографот каде што се уредуваат и печатат фотографии

Слични написи

  • PIXMA PRO-200

    Вистински бои, отпечатени совршено

    Тоа што го гледате низ објективот станува реалност на страницата, благодарение на новиот систем со 8 мастила базирани на боја и континуираната одлична репродукција на PIXMA PRO-200 од Canon.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - печатење во голем формат без рабови

    Печатете големи фотографии без рабови со PIXMA PRO-200 од Canon. Дознајте за неговите функции, како панорамско печатење и поддршка за различни медиуми.