CN10X25 IAS S

Доловете го моментот со неверојатен 4K-квалитет користејќи го овој компактен и лесен објектив CINE-SERVO со 10x зум од 25 mm-250 mm и додаток за продолжување од 1,5x за поголема флексибилност.

Hero Image

Извонредна оптика, разновидни опции и перформанси во пакет со неверојатно компактен и лесен дизајн.

Снимајте видеозаписи со неверојатен 4K-квалитет благодарение на неверојатните оптички перформанси, практичното ракување и сигурноста. Овој објектив за снимање CINE-SERVO со разновидни опции и 10x зум од 25 mm-250 mm нуди дополнителен дострел до 375 mm во режим за целосна слика (од стандардните 250 mm) доколку го користите додатокот за продолжување од 1,5x.

Погледни целосни спецификации

Spec Intro Image

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

Поддршка за резолуциите 4K/8K

Моќен зум до 10x
(25 mm-250 mm)

Вграден оптички додаток за продолжување до 1,5x

Поддршка за форматите Super 35 mm и целосна слика од 35 mm

Отстранлив мотор

Поддржува EF-комуникација (EF-приклучок) и Cooke /i Technology (PL-приклучок)

Приклучоци за заменливи објективи (EF и PL)

Погледнете ги сите спецификации

Key Spec

Што содржи кутијата

Објектив

Сенило на објектив

Капаче за објектив

Капаче за заштита од прав за објектив

Осовина за поддршка на објективи (држач за додатоци)

Осовина за поддршка на објективи (држач за објективи прикачен на куќиштето)

Завртки за прикачување на моторот

Футрола за складирање на моторот

Прирачник со инструкции/CD-ROM

Слични производи