Фотоапарати со заменливи објективи

Откријте ги фотоапаратите со заменливи објективи од Canon и истражете ги новите креативни начини за да го снимите вашиот објект.
Canon Camera

Огромна флексибилност

Фотоапаратите со заменливи објективи, како што се фотоапаратите EOS DSLR и фотоапаратите без огледало, се компатибилни со многубројни објективи - од брзи и неверојатно широки објективи за врвни детали па сè до телефото објективи со голем дострел што овозможуваат огромно доближување - и нудат поголема платформа за креативност.

Дозволете ни да ви помогнеме да го најдете совршениот фотоапарат од Canon

Нашиот пребарувач на фотоапарати ќе ви ја прикаже целата наша палета на фотоапарати и ќе ви помогне да го најдете совршениот фотоапарат за вас.

Филтер за палетата производи за фотоапарати со заменливи објективи

23 Производи

  23 Производи

  Применети филтри

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R10

   Преземете ги следните чекори во фотографирањето и снимањето со фотоапаратот без огледало EOS R што е дизајниран со сензор со големина APS-C.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R7

   Истражете ја дивината со фотоапарат што нуди неверојатна брзина и квалитет на слика во преносливо APS-C-куќиште дизајнирано за иднината.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R8

   Преминете на фотографии и видеозаписи во формат за целосна слика и остварете ги вашите креативни амбиции.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R100

   Создајте совршени спомени во извонреден квалитет со интуитивниот фотоапарат EOS R што е секогаш подготвен.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R50

   Снимете ги вашите најдобри содржини со овој фотоапарат без огледало EOS R, од остри фотографии до 4K-видеоснимки и проследување во живо. Сè во еден наменски уред.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R

   Фотоапарат без огледало за целосна слика кој отвора нови креативни можности за фотографите и снимателите.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R1

   Победете ја конкуренцијата со нашиот најдобар EOS - одново дизајниран за максимална брзина

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R3

   Со брзина како суштинска карактеристика, ова е фотоапарат без огледала што го чекаа професионалните фотографи за спорт, вести и диви животни.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R5

   Променете ја вашата перспектива за фотоапаратите без огледало. Беспрекорните перформанси на EOS R5 ќе го подобрат начинот на кој фотографирате и снимате.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R5 Mark II

   Усовршете го моментот со фотоапарат кој нуди спој од неверојатна брзина, извонредна резолуција и врвни 8K-видеозаписи.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R6

   Без разлика што фотографирате и како фотографирате, EOS R6 ќе ви овозможи да бидете креативни на начини што никогаш досега не сте знаеле дека постојат.

  • Фотоапарати без огледало

   EOS R6 Mark II

   Фотографии или видео, акција или портрет - комбинацијата од перформанси и квалитет на слика што ја нуди EOS R6 Mark II ви овозможува да бидете максимално креативни

  12 / 23 резултати

  Добијте инспирација

  Get Inspired е најголемиот извор на практични совети за фотографирање, водичи за купување и информативни интервјуа - сè што ви е потребно за да го пронајдете најдобриот фотоапарат или најдобриот печатач и да ја реализирате вашата следна креативна идеја.

  Кој е најдобриот систем EOS за мене?

  Сите фотоапарати со заменливи објективи од палетата на EOS нудат многубројни функции и придобивки создадени да ви помогнат да извлечете повеќе од фотографирањето или снимањето.

  Canon Camera

  Може да ве интересира и...

  Добијте инспирација, пријавете се веднаш

  Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.