Canon LEGRIA HF G50

Canon LEGRIA HF G50

Живописни детали, моќна оптика и неверојатен сензор. Вашето патување во неверојатно остриот свет на 4K започнува тука.

Добијте повеќе од вашите спомени

Живејте за моментот и снимајте ги вашите драгоцени приказни со неверојатен 4K-квалитет и извонредни детали, благодарение на практичната видеокамера што се одликува со врвна оптика од Canon и извонреден сензор.

Погледни целосни спецификации

Canon LEGRIA HF G50

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

New 4K sensor

Нов 4K-сензор

Зголемена резолуција и Full HD квалитет со прекумерно семплирање во 4K.

8 bladed circular aperture

Кружна решетка со 8 сечила

Заматените светли површини добиваат рамномерни кружни рабови за подобар естетски квалитет.

f/1.8 – f/2.8 lens aperture

Објектив со решетка од f/1,8-f/2,8

Може да навлезе повеќе светлина во фотоапаратот и поголема контрола врз длабочината на полето.

Image stabiliser with dynamic mode

Стабилизација на слика со динамички режим

Стабилни видеозаписи при рачно снимање дури и кога одите и следите објект во движење.

3.0-inch capacitive touch panel

Капацитивен екран на допир од 3,0 инчи

Сликите се претставуваат јасно и реалистично дури и кога не гледате директно во екранот.

0.24-inch tiltable EVF

EVF со можност за закосување од 0,24 инчи

Визирот со висока резолуција овозможува попрецизен приказ.

Slow and fast motion recording

Снимање забавени и забрзани видеоснимки

Добијте прекрасни ефекти со прикажување на вашиот објект со забавени или забрзани движења.

Built-in ND filter

Вграден ND-филтер

Вградениот ND-филтер со повеќе карактеристики овозможува помали брзини на блендата или пошироки решетки.

Погледнете ги сите спецификации

Canon LEGRIA HF G50
Canon LEGRIA HF G50

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за доловување прекрасни детали додека патувате - додајте само мемориска картичка и торбичка за фотоапарати

4K-видеокамера LEGRIA HF G50

Батерија BP-820

Компактен адаптер за напојување CA-570

AC кабел

Упатство за користење

Слични производи