XF605 ОД CANON

Совршенство во обработката на слики

Добијте моќност и флексибилност

Како прва камера во серијата XF што нуди комбинација од 4К CMOS-сензор од тип 1,0 и процесор за слика DIGIC DV7, XF605 претставува нов репер за професионален квалитет на слика на ниво на емитување.

Оптичко совршенство

Со оптички дизајн што вклучува два асферични елементи на објективот и еден Super UD-елемент на објективот, 4K-објективот на XF605 од серијата L со високи перформанси нуди извонреден квалитет на сликата во сите делови на екранот. Повеќенаменскиот оптички зум до 15х нуди дострел еквивалентен на 35 mm од 25,5 mm - 382,5 mm и добива дополнителна флексибилност преку напредниот зум до 30x за висококвалитетно снимање во Full HD.

Моќна стабилизација на сликата

Со стабилизацијата на слика по 5 оски од Canon ќе добиете неверојатно остри резултати кога снимате рачно или во движење. Користејќи комбинација од стандардна стабилизација на слика, динамичка стабилизација на слика и напојувана стабилизација на слика, XF605 нуди многу ефективна контрола за стабилизација на сликата што разубавува голем број различни субјекти и ситуации за снимање.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Регистрирајте ја вашата заинтересираност за XF605 од Canon

Бидете првите кои ќе добиваат новости за XF605 од Canon, понуди од Canon, совети и водичи, најнови вести и покани за локални настани.

Слични статии

  1. Надворешниот изглед на XF605 од Canon што е прикажан на овие фотографии и видеосодржини може да се разликува од комерцијалниот производ.