XF605 ОД CANON

Далечинско управување и мрежно користење

XF605 нуди опции за поврзување преку 12G-SDI, Wi-Fi и етернет што поддржуваат проследување преку IP во H.264, идеално за проследување во живо.

USB-излез за видео

Како прва професионална видеокамера од серијата XF што поддржува излезен видеосигнал (UVC) преку USB-C-приклучок, XF605 може да се користи како веб-камера. Поддржан е и протоколот USB PTP што овозможува увезување датотеки од камерата во компјутер.

Функции за далечинска контрола

Камерата XF605 е компатибилна со широк избор на решенија за жично и безжично далечинско управување. Таа го поддржува повеќефункционалниот далечински управувач RC-V100 од Canon и новата апликација Browser Remote што е оптимизирана за снимање со еден оператор со помош на паметен телефон или таблет. Компатибилните далечински управувачи, како што е RC-IP100, може да се користат и за управување со XF605 како дел од систем од повеќе PTZ-камери од Canon и одредени камери Cinema EOS.

XF605

Искористете ги предностите на апликацијата Content Transfer Mobile за да го поедноставите префрлањето преку мрежа или користете го вградениот Wi-Fi или приклучокот за етернет за да се поврзете со FTP-серверот.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Регистрирајте ја вашата заинтересираност за XF605 од Canon

Бидете првите кои ќе добиваат новости за XF605 од Canon, понуди од Canon, совети и водичи, најнови вести и покани за локални настани.

Слични статии

  1. Надворешниот изглед на XF605 од Canon што е прикажан на овие фотографии и видеосодржини може да се разликува од комерцијалниот производ.