XF605 ОД CANON

Ракување и флексибилност

Подобрени функции на екранот на допир

Покрај популарниот интерфејс за директна контрола со допир за моментална контрола на AF и поставките на екранот, вградениот LCD-екран на допир од 3,5 инчи со променлив агол поддржува и ракување со допир за контрола на репродукцијата, навигација низ менија и поставки за снимање.

Повеќе од 100 функции, вклучувајќи AF со откривање очи, зголемување на засилувањето и водич за фокусирање, може да се доделат на 11 приспособливи копчиња што се лесно достапни на компактниот главен уред додека гледате низ EVF.

XF605_Lifestyle

Независни прстени за контрола

Дури и со компактната големина на XF605, објективот со оптички зум има три прстени за контрола. Фокусот, зумот и ирисот може независно да се прилагодат преку прстените на објективот, а секој од нив има уникатно чувство на допир за прецизна контрола.

XF605

Вградени ND-филтри

Внатрешниот, ротирачки ND-филтер овозможува креативна контрола врз решетката и брзината на блендата во различни ситуации за снимање. Трите густини - ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 - се прилагодуваат преку практично поставените надворешни копчиња блиску до цилиндарот на објективот.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Регистрирајте ја вашата заинтересираност за XF605 од Canon

Бидете првите кои ќе добиваат новости за XF605 од Canon, понуди од Canon, совети и водичи, најнови вести и покани за локални настани.

Слични статии

  1. Надворешниот изглед на XF605 од Canon што е прикажан на овие фотографии и видеосодржини може да се разликува од комерцијалниот производ.