CanonConsumables_SmallOffice_KV
alt text goes here

ОДРЖУВАЈТЕ РАМНОТЕЖА СО ОРИГИНАЛНИ ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ

Зошто потрошните материјали на Canon.

УЖИВАЈТЕ ВО ПРЕДНОСТИТЕ НА ПОЗДРАВА РАБОТНА СРЕДИНА

Со оригиналните потрошни материјали на Canon, хармонијата во печатачот се одразува на вашето работно место, бидејќи технологијата за полнење на валјакот не испушта озон.

Canon_Consumables_Health_Stones

ЗАДРЖЕТЕ ЈА ГАРАНЦИЈАТА ЗА ПЕЧАТАЧОТ

Користењето оригинални потрошни материјали на Canon не само што го продолжува работниот век на печатачот, туку и ви овозможува целосно да ја искористите гаранцијата за него.

За избрани модели постои можност да се регистрирате за дополнителни години гаранција, бесплатно.

Дознајте повеќе

Canon_Consumables_Warranty_Stones

Печатете повеќе

Oригиналното мастило на Canon дава 35% поквалитетнo отпечатени материјали во просек отколку неоригиналното.

* Патроните за мастило нема потреба да ги менувате толку често, така што добивате одлична вредност за потрошените пари.

* Врз основа на 2018 Keypoint Intelligence - студија на Buyers Lab овластена од Canon за споредба на картриџи од Canon со комплет картриџи од трети страни.

pixma-ts704-pixma-ts705-lifestyle

НЕПРЕЧЕНО ПЕЧАТЕЊЕ

Зголемете ја издржливоста на печатачот така што ќе изберете оригинални делови. Со оригиналниот потрошен материјал на Canon добивате кристално јасно отпечатени листови со длабоки бои додека машината останува како нова.

Canon_Consumables_Quality_Stones