ПРОИЗВОДИ ШТО НЕ СЕ ПРОИЗВЕДУВААТ ПОВЕЌЕ

АРХИВА НА ПРОИЗВОДИ ОД CANON

Разгледајте ја нашата архива на производи за да пронајдете информации и поддршка за модели на производи што не се произведуваат повеќе.
Жена свири гитара и гледа во Canon PowerShot V10 со прикачен надворешен микрофон и статив со држач HG-100TBR од Canon, поставен на ниска маса и насочен кон неа.

Производи за широка потрошувачка од Canon што не се произведуваат повеќе

Дали барате информации или поддршка за вашиот производ од Canon што не се произведува повеќе? Разгледајте ја архивата на производи од Canon за да ја пронајдете страницата за поддршка наменета за категоријата на вашиот производ.
 • Разгледајте ја нашата архива на фотоапарати за да пронајдете информации и поддршка за компактни фотоапарати, DSLR-фотоапарати и фотоапарати без огледало што не се произведуваат повеќе.

 • Разгледајте ја нашата архива на објективи за да пронајдете информации и поддршка за објективи од Canon што не се произведуваат повеќе.

 • Разгледајте ја нашата архива на печатачи за да пронајдете информации и поддршка за печатачи од Canon што не се произведуваат повеќе.

Најнови производи

 • Објективи RF и RF-S

  Објективите RF нудат повисок квалитет и брзина со перформанси кои се оптимизирани за фотоапаратот EOS R. Тие се брзи и светли со уникатни квалитети кои нудат нови нивоа на интуитивна контрола.

 • Фотоапарати без огледало

  Нашите фотоапарати без огледало се практични за носење и се опремени со најдобрите технологии на Canon во компактно куќиште со заменливи објективи.

 • Печатачи за во домот

  Функционални и стилски печатачи за фотографии за во домот и сè-во-едно печатачи што нудат квалитетни резултати.

 • Мастило, тонер, хартија

  Оригиналните мастила, тонер и хартија од Canon се создадени да се користат во совршена хармонија со вашиот печатач од Canon.

ПОДГОТВЕНИ ЗА ДА ПОМОГНЕМЕ

Помош и поддршка

Тука сме за да ги одговориме вашите прашања, да ги решиме проблемите и да ве пратиме на соодветно место доколку ви е потребна поправка.
Поддршка Контактирајте нè Најнови известувања