ПРОИЗВОДИ ШТО НЕ СЕ ПРОИЗВЕДУВААТ ПОВЕЌЕ

АРХИВА НА ФОТОАПАРАТИ ОД CANON

Разгледајте ја нашата архива на фотоапарати за да пронајдете информации и поддршка за компактни фотоапарати, DSLR-фотоапарати и фотоапарати без огледало што не се произведуваат повеќе.
Composite image of EOS M100, EOS 200D and PowerShot SX530 HS.

Фотоапарати од Canon што не се произведуваат повеќе

Дали барате информации или поддршка за вашиот фотоапарат од Canon што не се произведува повеќе? Разгледајте ја архивата на фотоапарати од Canon за да ја пронајдете страницата за поддршка за вашиот фотоапарат.

Пронајдете го совршениот фотоапарат од Canon

Изберете ги различните палети подолу за да ги погледнете нашите модели на фотоапарати.

 • A woman in a red dress holding EOS R10 in her hands.

  Фотоапарати без огледало EOS R

  Од напредно фотографирање и снимање па сè до совршен лесен придружник за патување, палетата EOS R ви нуди решение за сите етапи од вашето креативно патување.

 • A blonde woman holding Canon PowerShot G7 X Mark III on a tripod in front of her, speaking to camera.

  Компактни дигитални фотоапарати

  Палета на преносливи и сè-во-едно фотоапарати PowerShot и IXUS што содржи професионални, креативни и компактни модели па сè до фотоапарати со извонреден зум и модели од типот „насочи и фотографирај“.

 • Canon Zoemini 2 во темносина боја и Canon Zoemini S2 во бела боја на зелено-сина површина опкружени со селотејп, печати и хартиено пакување.

  Инстант фотоапарати и мини печатачи

  Фотографирајте и печатете во движење со 2-во-1 фотоапарат и печатач со џебна големина.

 • EOS DSLR-фотоапарати

  Нашата палета на EOS DSLR-фотоапарати нуди извонреден квалитет на слика, независно од вашето професионално искуство.

 • A man holding Canon EOS M50 Mark II with a mic on a tripod in front of him, speaking to the camera.

  Фотоапарати без огледало EOS M

  Бидете подготвени во секое време со компактен, лесен и мал APS-C-фотоапарат со заменливи објективи што нуди DSLR-квалитет.

 • Поддршка за вашиот фотоапарат од Canon

  Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот фотоапарат од Canon.
  Поддршка

  Архивирани производи

  Пронајдете ги омилените производи тука - не се произведуваат, но не се заборавени!
  Архива на производи