12x32 IS HERO

Canon 12x32 IS

Уживајте во удобно гледање спортски настани, птици и диви животни при рачно користење на овие висококвалитетни двогледи со доближување до 12x и напојувана стабилизација на слика.

Моќни двогледи со неверојатна стабилност и доближување до 12x

Уживајте во стабилен и висококвалитетен приказ при рачно користење и лесно препознавање објекти при голем степен на доближување преку овие двогледи со доближување до 12x што се одликуваат со прецизна оптика од Canon и режим на напојувана стабилизација на слика.

Погледни целосни спецификации

12x32 IS FSL

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Што содржи кутијата

12x32 IS

Капаче на визир

Ремен за на врат

Торбичка

Алкална батерија (LR6)/ 1,5 V

Отпечатен леток

Поврзани производи