14x32 IS HERO

Canon 14x32 IS

Овие висококвалитетни двогледи со доближување до 14x и напојувана стабилизација на слика овозможуваат удобно гледање помали птици и предмети на голема оддалеченост при рачно користење на двогледите.

Моќни двогледи со неверојатна стабилност и доближување до 14x

Овие висококвалитетни двогледи со доближување до 14x се одликуваат со прецизна оптика од Canon и напојувана стабилизација на слика за неверојатно стабилен и детален приказ при рачно користење на двогледите, како и прецизно препознавање на помали птици и диви животни на голема оддалеченост при голем степен на доближување.

Погледни целосни спецификации

14x32 IS FSL

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Што содржи кутијата

14x32 IS

Капаче на визир

Ремен за на врат

Торбичка

Алкална батерија (LR6)/ 1,5 V

Отпечатен леток

Поврзани производи