Hero Image

8X20 IS од Canon

Приближете го светот со овој компактен, практичен и лесен двоглед, совршен за патување, набљудување диви животни и следење спортови. Тој е доволно мал за да може да го носите секаде, а се одликува со стабилизација на слика што овозможува извонредно стабилен приказ.

Галерија

Приближете го светот во движење

Со извонредната острина и одличниот контраст благодарение на супериорната оптика на Canon, овој двоглед со стабилизација на слика овозможува стабилно гледање, а лесниот дизајн и удобното ракување го олеснуваат целодневното користење кога патувате или набљудувате диви животни или спортски настани

Погледни целосни спецификации

8x20 IS FSL

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Со тежина од само 420 g

8x зголемување

Стабилизација на слика со поместување на објективот

Super Spectra слој

Минимално фокусно растојание од 2m

Прилагодување на диоптерот од +/- 5,9

Батерија CR123A со траење од 12 часа

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

Што содржи кутијата

Лесен и практичен - идеален двоглед за секојдневно користење

8X20 IS

Футрола од ткаенина

Прирачник со инструкции

Слични производи