ПЕЧАТАЧИ ЗА ШИРОКИ ФОРМАТИ

Печатачи за пробно печатење

Имајте целосна контрола врз пробното печатење со нашите специјални
печатачи за големи формати

Поврзан софтвер

Display graphic workflow software on desktops

Софтвер за работни процеси со графика за излози

Доследно печатење и управување со бои од предпечатењето па сè до завршната обработка

Print shop management software on desktops

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

Поврзани производи

Photography & fine art printer

Печатачи за фотографии и фина уметност

Идеални за печатење фотографии, уметнички слики и слично

Signage & poster printer

Печатачи за означување и постери

Сè што ви е потребно за да печатите квалитетни постери, знаци и графика за изложби

Flatbed printer

Печатачи со рамно лежиште

Идеални за автоматизирана завршна обработка на графика за излози врз груби или флексибилни медиуми

Speciality & industrial printer

Специјални и индустриски печатачи

Идеални за процеси за производствено печатење што не го опфаќаат пазарот за графика за излози

Беспрекорни резултати од пробното печатење

Обратете се кај нас