Деловен софтвер Signage & POS од Canon

Печатете постери и знаци со извонреден квалитет со помош на палетата на интуитивни софтвери и решенија.
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИИ
Work professionals having a meeting in the office
 • PosterArtist Lite

  Дизајнирајте и печатете постери со професионален изглед во четири чекори со помош на овој практичен софтвер.

 • PosterArtist

  Софтвер за создавање постери врз основа на Cloud што нуди шаблони и пристап до библиотеки за слики.

 • PRISMAguide XL

  Извршувајте сложени, повеќеслојни и двострани проекти и проширете го вашиот бизнис.

 • PRISMAelevate XL

  Софтверска апликација за релјефно печатење што е лесна за користење и е дизајнирана за да им помогне на графичките дизајнери и компании што нудат услуги за комерцијално и самостојно печатење да понудат висококвалитетни релјефни отпечатени материјали.

Сличен софтвер

Независно што печатите, погрижете се вашиот работен процес да биде колку што е можно попродуктивен со нашата обемна палета на софтвери што се едноставни за користење.

Други софтвери

Разгледајте други софтвери создадени за оптимизирање на процесите, зголемување на продуктивноста и подобрување на квалитетот на вашето деловно работење.

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Дознајте како деловните софтвери на Canon можат да го подобрат вашето деловно работење