Деловен софтвер Display Graphics Application од Canon

Разгледајте ја нашата палета на софтвери за производствено печатење што ќе ви понудат подобра графика во голем формат и ќе ги забрзаат и олеснат вашите работни процеси.
Побарајте информации
Work colleagues in a meeting
 • ONYX Thrive

  Сеопфатно решение за работни процеси што може да се надградува и контролира од секоја локација.

 • Софтвер ProCut

  Од подготовка на податоците за сечење до нивно организирање, од печатење до сечење - сето ова е можно со еден дигитален работен процес.

 • PRISMAguide XL

  Извршувајте сложени, повеќеслојни и двострани проекти и проширете го вашиот бизнис.

 • PRISMAelevate XL

  Софтверска апликација за релјефно печатење што е лесна за користење и е дизајнирана за да им помогне на графичките дизајнери и компании што нудат услуги за комерцијално и самостојно печатење да понудат висококвалитетни релјефни отпечатени материјали.

Сличен софтвер

Независно што печатите, погрижете се вашиот работен процес да биде колку што е можно попродуктивен со нашата обемна палета на софтвери што се едноставни за користење.

Други софтвери

Разгледајте други софтвери создадени за оптимизирање на процесите, зголемување на продуктивноста и подобрување на квалитетот на вашето деловно работење.

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Дознајте како деловните софтвери на Canon можат да го подобрат вашето деловно работење