Invoice Processing give more control, efficiency and transparency in Accounts Payable

Обработка на фактури

Поголема контрола, ефикасност и транспарентност во процесот на исплаќање.

Управувањето со готовинскиот тек е од витално значење за вашиот бизнис, но рачната обработка на фактурите може да биде неефикасна и склона кон грешки кои можат да ве чинат многу време и пари.

Нашиот едноставен и поинтелигентен пристап кон управувањето со фактурите ви помага да ја преземете контролата врз готовинскиот тек – штедејќи ви време и давајќи ви безгрижност благодарение на подобрата ревизорска трага.

Придобивки од автоматизацијата на фактурите

Benefits Benefits

Скратете ги трошоците

Избегнете ги казните за задоцнето плаќање и фокусирајте се повеќе на деловните задачи

Benefits Benefits

Подобрете ја ефикасноста

Скратете го потребното време за обработка на фактурите и намалете ги човечките грешки

Benefits Benefits

Подобрете ја прегледноста на готовинскиот тек

Целосно следете го статусот на фактурите и носете одлуки базирани на повеќе информации

Benefits Benefits

Подобрете ја усогласеноста

Постигнете подобри и поусогласени ревизорски траги и избегнете измами

Помош за модернизација на бизнисот

Canon helped a business to modernise with an Invoice Processing system
Благодарение на брзото решение на Canon без грешки, успеавме да го поедноставиме процесот на фактурирање.

Ján Lipták

Финансиски директор, DB Schenker Czech Republic

Предизвикот

По повеќе години експанзија, водечката меѓународна логистичка компанија DB Schenker Czech Republic (CR) забележа зголемување на обемот на фактури кои ги добива. За да се справи со новонастанатите административните јазли, компанијата си постави задача: да го модернизира својот процес на фактурирање.

Canon’s Invoice Processing system streamlined workflows and automated invoice data capture
Canon’s Invoice Processing system streamlined workflows and automated invoice data capture

Решението

Ѝ помогнавме на компанијата DB Schenker CR со тоа што ѝ овозможивме надворешна услуга за обработка на фактурите за целокупниот процес, со база во Центарот за испорака на Canon во Прага. Резултатот беше побрз и поефикасен систем кој користи рационализирани работни процеси и автоматизирано евидентирање на податоците од фактурите, проверка и совпаѓање.

Придобивки

Го преполовивме потребното време за обработка на фактурите – овозможувајќи ѝ на компанијата DB Schenker CR да ги обработува сите дојдовни фактури за 24 часа. Нашето решение исто така ѝ овозможи на компанијата да прераспредели пет лица од персоналот за исплаќање – што доведе до дополнителни подобрувања во работењето.

Canon halved the time taken to process invoices

Откријте како оптимизираниот процес на фактурирање ви заштедува време и пари.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционира

Преземете ја контролата врз готовинскиот тек со обработката на фактури од Canon.

Слични решенија