ПРОИЗВОДИ

Проектори

Неверојатна острина, прекрасни слики. Оставете максимален впечаток со нашите проектори

Побарајте информации

XEED 4K600STZ 4K resolution projector

XEED 4K600Z

Увидете ја разликата со стандардните 4K слики и моќниот извор на ласерска светлина со долг работен век

Посетете ја страницата за поддршка

Добивајте ги најновите вести и информации за производите

GET SUPPORT

Пронајдете проектор што ќе одговара на вашето деловно работење

ПРОНАЈДЕТЕ ПАРТНЕР

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Разгледајте ја палетата Pro Video од Canon и откријте нови можности за снимање видеосодржина

Без разлика дали снимате моќни независни документарци, популарни серии или наградувани филмови, Canon ќе ви понуди производ од палетата Pro Video којшто ќе ја подигне вашата креативност до нови нивоа.