XEED 4K5020Z

Компактен ласерски 4K проектор со светлина од 5000 лумени кој нуди одличен квалитет на бои.

Побарајте информации

Hero Image

Проектор со мали потреби за одржување, голема светлина и извонредни бои

За компаниите кои имаат потреба од врвен 4K квалитет на бои со мали вкупни трошоци за користење, овој монтажен ласерски проектор LCOS нуди 5.000 лумени, поврзување преку HDMI и изборен 4K објектив од Canon кој дава навистина неверојатни резултати.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro Image

Погледнете ги сите функции

Спецификации

4K резолуција од 4096 x 2160

Технологија LCOS

Работен век од 20.000 часа

Светлина на боите од 5.000 лумени

Функција за распоред

Флексибилност при инсталацијата

Избор од 7 моторизирани објективи што се поставуваат лесно

HDBaseT, HDMI и Wi-Fi

Погледнете ги сите спецификации

SPEC Intro Right

Дополнителна опрема

Слични производи