Единица за скенирање со рамно лежиште Canon imageFORMULA 202

Спецификации

Детални спецификации

Спецификации за производот

 • Тип
  Скенер со рамно лежиште
 • Сензор за скенирање
  CIS
 • Оптичка резолуција
  До 600 dpi
 • Светлосен извор
  LED
 • Интерфејс
  USB: USB3.2 Gen1
 • Димензии (ШxДxВ)
  570 (22,44”) x 451 (17,76”) x 111 (4,37”) mm​
 • Тежина
  9,8 kg
 • Потрошувачка на енергија
  Скенирање: 15,7 W или помалку
  Во режим на мирување: 1,9 W
  Исклучено напојување: 0,1 W или помалку
 • Усогласеност за заштита на животната средина
  EPEAT, сертификат SGS ESG / сертификат ISO

Спецификации на скенирање

 • Црно-бело
  4 сек. (200 dpi, 300 dpi) 9 сек. (600 dpi)
 • Боја
  4 сек. (200 dpi) 5 сек. (300 dpi) 11 сек. (600 dpi)
 • Излезна резолуција
  100/150/200/240/300/400/600/1200 dpi
 • Излезен режим
  Напредно подобрување текст / напредно подобрување текст II / активен праг

Спецификации на документи

 • Ширина
  Макс. 297,4 mm
 • Должина
  Макс. 432 mm
 • Режим за долги документи
  Да
 • Скенирање визит картички
  Да
 • Скенирање пластични картички
  Да
 • Скенирање пасоши
  Да
 • Одвојување на листови
  Да

Компатибилни скенери

 • Компатибилни скенери
  imageFORMULA DR-C225II
  imageFORMULA DR-C230
  imageFORMULA DR-C240
  imageFORMULA DR-S130
  imageFORMULA DR-S150
  imageFORMULA DR-S250N
  imageFORMULA DR-M140II
  imageFORMULA DR-M160II
  imageFORMULA DR-M260
  imageFORMULA DR-M1060II
  imageFORMULA DR-6030C
  imageFORMULA DR-G2090
  imageFORMULA DR-G2110
  imageFORMULA DR-G2140
  imageFORMULA DR-X10C