Единица за скенирање 102 со рамно лежиште од Canon

Скенирајте различни документи со висока резолуција и големи брзини со помош на компактното дополнително рамно лежиште за вашиот скенер со ADF

Побарајте информации

Canon Flatbed Scanner Unit 102

Скенирајте споени документи, книги и нежни медиуми со големина до A4

Идеален придружник за вашиот скенер од серијата DR на Canon - скенерот со рамно лежиште 102 со високи перформанси и многубројни функции нуди снимање слики со голема брзина, резолуција од 600 dpi и импресивна енергетска ефикасност.

Погледни целосни спецификации

Лист со податоци (PDF)

Canon Flatbed Scanner Unit 102

Погледнете ги сите функции

Спецификации

A4 colour document scan speed

Брзина на скенирање на A4 документ во боја

High resolution scanning

Скенирање со висока резолуција

Scan thick documents or magazines

Скенирајте дебели документи или списанија

Easy, intuitive scanning

Лесно и интуитивно скенирање

USB Connection

USB поврзување

Погледнете ги сите спецификации

Flatbed Scanner Unit 102
Flatbed Scanner Unit 102 WITB

Што содржи кутијата

Единица за скенирање 102 со рамно лежиште

AD адаптер

Кабел за напојување

USB кабел

Диск за поставување

Водич за поставување

Поврзани производи