Единица за скенирање 102 со рамно лежиште од Canon
Спецификации

Детални спецификации

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Тип

Дополнително рамно лежиште за A4 формати наменето за скенери

Сензор за скенирање

CMOS CIS сензор

Светлосен извор

LED

Интерфејс

High Speed USB 2.0

Димензии (Ш x Д x В)

267 x 466 x 64 mm

Тежина

2,5 Kg

Потрошувачка на енергија

Скенирање: 7 W или помалку
Режим на мирување: 1,7 W или помалку
Исклучено напојување: 0,5 W или помалку

Компатибилни скенери

imageFORMULA DR-C225 / DR-C225W
imageFORMULA DR-C240
imageFORMULA DR-M140
imageFORMULA DR-M160II
imageFORMULA DR-M1060
imageFORMULA DR-6010C / DR-6030C
imageFORMULA DR-G1100 / DR-G1130
imageFORMULA DR-X10C
imageFORMULA ScanFront 400

Спецификации за скенирање

Црно-бело

2,9 секунди (200 dpi / 300 dpi)

Боја

2,9 секунди (200 dpi)
3,9 секунди (300 dpi)

Оптичка резолуција (макс.)

600dpi

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДОКУМЕНТИ

Ширина

До 216 mm

Должина

До 356 mm

Поддржани стандардни големини

A4, A5, A5-R, A6, A6-R, B5, B6, B6-R, LTR, LGR