Мрежни адаптери NA10/WA10
Спецификации

Спецификации за производот

Паметен дизајн

Црна завршна обработка, мали димензии

Флексибилна инсталација

Вертикално или хоризонтално складирање

Едноставно поставување

Се поврзува за неколку секунди

AC-напојување со сериска врска

Се напојува преку AC-адаптерот на скенерот

Компатибилност со CaptureOnTouch Pro

Многубројни функции за контрола преку мобилни уреди

Енергетска ефикасност

Троши само 4,5 W во режим на подготвеност

Погледни сè

Детални спецификации

Спецификации

Име на производот

Мрежен адаптер NA10 и WA10

Тип

Мрежен адаптер

Димензии (Ш x Д x В)

116 × 93,6 × 28,8 mm

Тежина

179 g

Мрежен интерфејс

IEEE802.3 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T

Напојување со енергија

AC-адаптер (треба да се користи адаптерот што се испорачува со скенерот)

Потрошувачка на енергија

Максимална моќност: 7,0 W (WA10), 5,6 W (NA10) 

Исклучено напојување: 0,1 W или помалку

Раб. услови

опкружувањето

Од 10°C до 35°C (од 50°F до 95°F)

Влажност

Од 20% до 85% (RH)

Спецификации за WI-FI (само WA10)

Стапка за пренос на податоци (теоретски вредности)

Основни спецификации на безжичниот LAN (само WA10)

IEEE802.11b: до 11 Mbps

IEEE802.11g: до 54 Mbps

IEEE802.11n: до 72,2 Mbps

Фреквенција

Фреквенција од 2,4 GHz

Wi-Fi безбедност

WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WEP, отворено

Стандард за безжично поврзување

IEEE802.11b/g/n (само 2,4 GHz)

Лесно поставување

WPS

Раб. услови

опкружувањето

Од 10°C до 35°C (од 50°F до 95°F)

Влажност

Од 20% до 85% (RH)