ПРОИЗВОДИ

Печатачи за широки формати

Целосна палета на печатачи за големи формати за неверојатна графика за излози 

и CAD и GIS проекти

Побарајте информации

Плотери за CAD и GIS

Уживајте во тимска работа и прецизно печатење со нашите плотери за CAD и GIS, за формати од 17" (A2) до 44" (B0)

Погледнете печатачи за CAD и GIS

CAD & GIS plotter

Печатачи за пробно печатење

Нашите специјални печатачи за пробно печатење нудат совршен спој од доследност, прецизност и прецизни бои

Погледнете печатачи за пробно печатење

Proofing printer

Печатачи за графика

Инк-џет печатачи за големи формати со првото мастило со воден пигмент во светот што овозможуваат моќно прикажување на бои

Погледнете ги печатачите за графика

Graphics Printers

Специјални и
индустриски печатачи

Прецизни уреди создадени за обемни задачи за производствено печатење и непрекинати работни процеси

Погледнете специјални и индустриски печатачи

Speciality & industrial printer

Сличен софтвер

Компјутери прикажуваат слики

Софтвер за работни процеси со графика за излози

Доследно печатење и управување со бои од предпечатењето па сè до завршната обработка

Компјутери прикажуваат материјали за печатење

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

CAD & GIS Workflow Software

Софтвер за работни процеси со CAD и GIS

Оптимизирајте и управувајте со печатењето документи со голем формат од CAD и GIS, од интернет и од апликации за мобилни уреди

Дали сакате да дознаете повеќе за нашите
печатачи за големи формати?

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ