УСЛУГИ

Далечинско управување со настани

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Проактивна поддршка за опкружувањето во кое печатите и скенирате

Неочекуваните проблеми со вашиот систем за управување со печатењето од Canon може да доведат до прекин на работата на уредот, што може значително да влијае врз продуктивноста и моралот на вработените. Уживајте во поголема контрола и подобрено корисничко искуство со заштита на вашето опкружување за печатење и скенирање од неочекувани проблеми.

Далечинското управување со настани од Canon е услуга за проактивна поддршка што користи следење на серверот за печатење и ја надополнува вашата стандардна поддршка за софтвер што ја нуди Canon. Максимизирајте ја достапноста на вашата инфраструктура за печатење и скенирање и овозможете непречено деловно работење.

Што нудиме

Проактивно следење

Сите потенцијални проблеми може да се идентификуваат и испитаат колку што е можно порано, благодарение на континуираното далечинско следење на вашиот систем за управување со печатењето.

Известувања за инциденти

Избегнете нарушување на деловното работење - известувања со информации за важни настани се испраќаат автоматски до службата за услуги на Canon за понатамошно испитување.

Далечинско решавање

Спречете малите инциденти да прераснат во големи проблеми, така што ќе им понудите далечинско решавање или известување за инциденти на потрошувачите.

Можности

Професионална услуга

Нашиот тим за поддршка има долгогодишно искуство во вршењето на потребната анализа и во решавањето на сите пријавени инциденти.

Професионален пристап

Целосно следење на сите инциденти пријавени од нашата проактивна услуга.

Докажани алатки за услуги

Нашиот тим за поддршка користи проверени и тестирани алатки за да го следи и одржува вашиот систем за управување со печатењето.

Bespectacled woman in an orange shirt and a man in a T-shirt and jeans stand over a desk scattered with papers and a pair of glasses.
Добијте важно дополнително ниво на поддршка за опкружувањето во кое печатите и скенирате.

Слични услуги и решенија

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Поддршка за софтвер што ја нуди Canon

Добијте пристап до најновите ажурирања за производите, надградби и до стручната техничка поддршка.

https://staging-eu.cgn.canon-europa.com/business/remote-event-management/

Управувани услуги за печатење

Сите компании можат да ја зголемат продуктивноста и да ги намалат трошоците со решенијата за MPS од Canon.

Woman in grey jumper leans hands on table, chatting with a bald man and a woman wearing a green cardigan who sit in front of a laptop, tablet device and phone.

uniFLOW Online

Обновете ја контролата врз деловното печатење за да ги намалите трошоците и да обезбедите усогласеност.

Користете ги нашите деловни услуги за да ги подобрите деловните перформанси.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ