Canon ME20F-SHN

Повеќенаменска мрежна камера ME20F-SHN од Canon

Професионална Full HD мрежна камера што нуди врвни перформанси при слаба осветленост и се одликува со CMOS сензор со 2,26 MP и вредност на ISO поголема од 4 милиони.

Галерија

Професионална Full HD мрежна камера за снимање при слаба осветленост

Одликувајќи се со максимална вредност на ISO поголема од 4 милиони и CMOS сензор за целосна слика со 2,26 MP, ME20F-SHN снима Full HD видео во боја во речиси потполна темнина и нуди опции за поврзување во мрежа и далечинска контрола за да може да се користи за набљудување.

Погледни целосни спецификации

Canon ME20F-SHN

Погледнете ги сите функции

Спецификации

35mm Full Frame CMOS sensor (Full HD/1080P)

CMOS сензор од 35 mm за целосна слика (Full HD/1080P)

EF Lens Mount with Cinema Lock

Приклучок за EF објективи со функција за заклучување при снимањето

Over 4 million ISO

Вредност на ISO поголема од 4 милиони (мин. осветлување од 0,0005 лукси)

Remote configuration and monitoring over network

Далечинско конфигурирање и набљудување преку мрежа

Ethernet (RJ45, PoE+), 3G/HD-SDI, HDMI

Етернет (RJ45, PoE+), 3G/HD-SDI, HDMI

Built-in analytics

Вградена аналитика за видео

Mobile Camera Viewer GUI optimized for mobile devices

Графички кориснички интерфејс за прегледување на камерите што е оптимизиран за мобилни уреди

MicroSD memory card local recording

MicroSD мемориска картичка за локално снимање

Погледнете ги сите спецификации

ME20F-SHN
Canon ME20F-SHN

Што содржи кутијата

ME20F-SHN

Приклучок за напојување (во форма на L)

Приклучок за напојување (прав)

Забелешка што треба да се прочита

Гарантен лист

Лист со предуслови за EAC

Поврзани производи