Canon Battery Grip BG-E20

Држач со батерија BG-E20 од Canon

Подобро вертикалното ракување со EOS 5D Mark IV и батерија со извонреден капацитет за подолго фотографирање.

Извонредна удобност, извонредна моќ

Подобрете го ракувањето со EOS 5D Mark IV кога фотографирате вертикално користејќи го дополнителниот држач и инстинктивните двојни контроли. Просторот за дополнителна батерија ви овозможува да фотографирате подолго пред да мора да ја наполните батеријата. Дополнителни батерии што се продаваат посебно.

Погледни целосни спецификации

Battery Grip BG-E20

Погледнете ги сите функции

Поврзани производи