point and shoot photography

Фотоапарати "насочи и фотографирај"

Canon ви го нуди најдобриот фотоапарат од типот „насочи и фотографирај“ кој е елегантен, стилски и доволно мал за да го носите во џеб или во торба.

Стилски и компактни фотоапарати кои оставаат впечаток

Покажете го вашиот стил со компактен фотоапарат IXUS. Палетата на компактни фотоапарати IXUS со тенок и стилски дизајн ви нуди фотоапарати кои ќе се усогласат со вашиот стил и ќе ви обезбедат функции што ќе одговараат на вашиот животен стил.

stylish photography

Висококвалитетен оптички зум со интелигентна IS

Снимајте објекти во далечина со импресивни детали користејќи го оптичкиот зум. Прилагодлива интелигентна стабилизација на слика која создава остри слики и стабилни видеоснимки.

Едноставно споделување и далечинско фотографирање преку Wi-Fi

Wi-Fi со динамички NFC ви овозможува да се поврзете и да споделувате со компатибилни паметни уреди или да вчитувате на социјалните мрежи директно од фотоапаратот. Користете ја апликацијата Camera Connect од Canon на паметниот телефон за да го контролирате безжично и далечински фотоапаратот.

Компактни фотоапарати со Wi-Fi

sharing photography

Фотографирајте и креирајте со голема едноставност

Интелигентниот автоматски режим автоматски ги избира совршените поставки за вас, независно од сцената. Истражете ја вашата креативност со уметнички и забавни креативни режими.

miniature effect

Минијатурен ефект

Креативна снимка

Бидете оригинални без напор со режимот за креативни снимки, кој автоматски снима пет дополнителни слики од вашата фотографија на уметнички и интересни начини.

mill photography

#FreeYourStory

Бидете храбри. Изразете се. Бидете оригинални. Покажете ни го животот преку вашиот објектив. Без разлика дали преку фотографии, отпечатени материјали или видеоснимки, ние сакаме да ја видиме вашата уникатна перспектива на светот.

Дознајте повеќе

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Сите функции не се достапни кај сите фотоапарати.