Wi-Fi Adapter W-E1

Canon Wi-Fi Adapter W-E1

Wi-Fi адаптер со големина на SD картичка за компатибилни EOS фотоапарати со два отвора за картички*

Галерија

Поврзете се

Поврзете се со Wi-Fi функционалноста за компатибилни EOS фотоапарати со два отвора за картички*, којашто ви овозможува пренос на слики и видеоснимки, преглед во живо и далечинско снимање.

Погледни целосни спецификации

Wi-Fi Adapter W-E1

Погледнете ги сите функции

Поврзани производи

* Компатибилност со EOS 7D Mark II, EOS 5DS и EOS 5DS R преку ажурирање на фирмверот. Потребен е софтверот EOS Utility кој ќе се користи на Apple MacOS или Microsoft Windows или, пак, софтверот Camera Connect кој ќе се користи на Apple iOS или Android.