CP_FUN_Kid_1920_1280
alt text goes here

Безброј начини на кои можете да декорирате за Ноќтта на вештерките

Не е толку страшно кога Canon Creative Park се подготвува за Ноќтта на вештерките. Изберете од разните отпечатоци и прилагодете ја вашата маска, декорација од хартија или играчка во духот на овој празник.

Откријте Creative park апликација на

Научете да играте, за да научите...

Секој модел е посебно дизајниран да ја разгори имагинацијата на вашето дете и да развие повеќебројни креативни способности преку оригинални занаетски хартиени идеи. Единствено што ви треба е печатач, малку материјали и слободно време.

Learn to play to learn…

Хјустон, време е за фамилијата!

Ако вашето дете секогаш бара авантура и вие постојано во моментот треба да смислувате нешто ново, Creative Park е овде да ви помогне. Моделите лесно се склопуваат и се соодветни за секоја возраст а тоа ги прави совршени за квалитетно да си го поминете времете со сите дома.

Houston, we have family time!

Сé што можете да замислите.

Creative Park има голем број разновидни категории кои ќе одговараат на сечиј вкус. Имаме сé - од Оригами и Животни до секакви врсти на Карти.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

Книга „Бесконечната авантура“

Со ваша помош, ние креиравме сопствена книга „Бесконечната авантура“! Напишана од познатата париска авторка Denitza Mineva-Deslandes, приказната се фокусира на патувањето низ кое ќе поминат 9-те карактери со цел да го спасат нивниот пријател. Главни карактери во книгата станаа играчките кои најчесто беа креирани од родителите и децата од 9 земји. Уживајте во читањето на оваа книга на вашето дете!

Преземете ја книгата од тука

Canon_Website_Visual_960_960