Canon AS-2400

AS-2400

Овој калкулатор за на маса со 14 цифри нуди комбинација од стилски дизајн на извлекување во лак и значителни еколошки признанија - правејќи го идеален за организации и индивидуални лица.

Придобивки

  • Калкулатор за на маса со 14 цифри
  • Стилско куќиште во облик на лак
  • Голем екран со прилагодливо закосување
  • Горното и долното куќиште се делумно изработени од рециклирани материјали од производите на Canon
  • Двоен извор на напојување со енергија: соларно и со батерија која не содржи жива
  • Заокружување и избирање на децималната запирка
  • Автоматско исклучување

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon AS-2400

Стилски и професионален


AS-2400 со 14 цифри е дизајниран земајќи ги во предвид и стилот и практичноста. Елегантното и заоблено куќиште не само што изгледа професионално, туку и лесно се вклопува на бирото или полицата.

Екран со прилагодливо закосување


Голем, јасен и прилагодлив LCD панел за приказ кој го минимизира одблесокот и одбивањето на светлината. За оптимална читливост панелот може да се закоси за да одговара во сите услови на осветлување.

Одржлив дизајн


Покрај неговиот ергономски стил, овој модел го намалува влијанието врз животната средина, важна карактеристика за сите организации и лица во моментот. Некои негови пластични компоненти се изработени од рециклирани материјали земени од производите на Canon.

Енергетска ефикасност


Двојниот извор на напојување со енергија - соларно и со батерија која не содржи жива - обезбедува енергетски ефикасно и сигурно користење во услови со лошо осветлување. Доколку AS-2400 не се користи, функцијата за "автоматско исклучување" едноставно го исклучува калкулаторот за да заштеди енергија.

Сеопфатни функции


Калкулаторот AS-2400 нуди голем опсег на функции. Прекинувачот на лизгање обезбедува едноставно избирање на децималната запирка и заокружување. Меморијата за вкупна сума автоматски ги собира крајните резултати. Други практични копчиња се зголемување, обратен редослед и сите други стандардни функции кои можат да се очекуваат од еден калкулатор на Canon.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon AS-2400, неговите функции и можности.