Совршен придружник за патувањата

Ставете го овој моќен и компактен фотоапарат за патувања со извонреден зум во џебот и бидете подготвени да снимате прекрасни фотографии и видеоснимки кои ќе сакате да ги споделите. Објективот со зум до 30x и напредните функции ќе ви помогнат да снимате драгоцени спомени со врвни детали.

0%

  Компактен фотоапарат со моќен зум од 30x, лесен за носење насекаде

  Овој извонредно компактен фотоапарат за во џеб е доволно мал за да можете лесно да го носите насекаде – поради што претставува идеален придружник за патување. Приближете се до случувањата и добијте импресивни детали со оптичкиот зум до 30x и ZoomPlus 60x, Напредната помош за обликување на кадарот ќе ви помогне да добиете оптимален кадар.

  Остри резултати во секој момент

  Снимајте остри и детални видеоснимки и фотографии - дури и кога снимате со максимален зум или рачно при слаба осветленост - благодарение на интелигентната оптичка стабилизација на слика со 5 оски, која се адаптира кон секоја ситуација.

  Создавајте прекрасни снимки во секакви услови

  Сензорот со 20,3 мегапиксели и нашиот моќен DIGIC 6 процесор се комбинираат во HS системот за да ви овозможат живописни, јасни и чисти снимки во секоја прилика. Задржете ја вистинската атмосфера, дури и во темните сцени, се прецизни бои, мал шум и без користење на блиц.

  Детални и креативни резултати со леснотија во секоја прилика

  Вашите снимки ќе бидат прекрасни, остри и јасни, дури и при слаба осветленост, благодарение на HS системот, кој претставува комбинација од CMOS сензор со задно осветлување и 20,3 мегапиксели и моќен DIGIC 6 процесор за брзо ракување и врвен квалитет на слика со извонредни детали.

  Спецификации

  30x извонреден зум со извонреден широк агол

  30x извонреден зум со извонреден широк агол

  Зумирање до 60x со одличен квалитет

  Зумирање до 60x со одличен квалитет

  Одлични снимки при слаба осветленост

  Одлични снимки при слаба осветленост

  CMOS сензор со 20,3 мегапиксели

  CMOS сензор со 20,3 мегапиксели

  Моќна обработка со DIGIC

  Моќна обработка со DIGIC

  Стабилни снимки во секоја прилика

  Стабилни снимки во секоја прилика

  Безжично споделување и правење резервна копија на слики

  Безжично споделување и правење резервна копија на слики

  NFC го олеснува споделувањето со паметни телефони

  NFC го олеснува споделувањето со паметни телефони

  Порамномерни видео снимки со 1080p

  Порамномерни видео снимки со 1080p

  Снимајте кратки записи со ефекти за репродукција

  Снимајте кратки записи со ефекти за репродукција

  GPS преку мобилни уреди

  GPS преку мобилни уреди

  Далечинско фотографирање

  Далечинско фотографирање

  Погледнете ги сите спецификации

  Може да ви се допадне и следното...

  Wi-Fi

  Дознајте повеќе за палетата на компактни фотоапарати со Wi-Fi од Canon.

  Регистрирајте го вашиот производ

  Кажете ни повеќе за Вас и регистрирајте се за да го добивате списанието You Connect на Canon - исполнето со инспирации, новости и совети.

  Дојдете и видете

  Приказни

  Дојдете и видете

  Техники

  Разгледајте тука

  Популарни производи

  Дознајте повеќе