DSLR-фотоапарати

Canon EOS 100D

18 мегапиксели за одлични фотографии и видеозаписи. Оптички визир. Интуитивни контроли на екран на допир.

Придобивки

 • Висококвалитетно фотографирање со мал шум преку DSLR фотоапарат кој е неверојатно компактен и можете да го носите насекаде

 • Снимајте фотографии со 18 мегапиксели и Full-HD видео снимки преку истиот фотоапарат

 • Брзо користење, со оптички визир и контроли со брз одзив

 • Голем екран на допир кој е едноставен за користење

 • Фотографирајте брзо и едноставно со автоматското интелигентно откривање на сцени

Детални карактеристики

Спецификации

 • 18.0_MP_CMOS

  CMOS сензор со 18 мегапиксели

 • ISO_12800_6400

  Одлични снимки при слаба осветленост

 • Фотографирање со голема брзина

 • Hybrid_CMOS_AFII

  Континуиран AF при снимање видео снимки

 • ClearViewII-3_2-wide

  Голем осветлен екран на допир за јасно прегледување

 • Моќна обработка со DIGIC

 • EOS_Movie_Full_HD

  Неверојатни видео снимки од 1080p

 • EOS_Companion

  Верувајте му на вашиот фотоапарат и дознајте повеќе за фотографирањето со оваа бесплатна апликација

 • Scene_Intelligent_Auto

  Автоматско анализирање на вашата сцена и избирање на најдобрите подесувања

 • Feature_Guide

  Водич за фотоапаратот кој ќе ви помага

 • Употребете креативни ефекти на вашите слики

 • 63-Zone-Dual-Layer-Metering

  Обезбедува правилна експозиција на сликите во секакви услови на осветлување

 • Basic_Function

  Направете поинаков изглед на вашите слики во основната зона на едноставен начин

 • 9_AF_Point

  Изборни AF точки за креативно обликување

 • Снимајте извонредни видео снимки на едноставен начин