i-SENSYS MF231

3-во-1 црно-бел ласерски печатач изработен за брзина и сигурност – идеален за домашни канцеларии.

i-SENSYS MF231 Canon Office Black Printer

Висококвалитетно печатење, копирање и скенирање

Компактен црно-бел ласерски печатач за домашни канцеларии – брз, сигурен и лесен за користење Брзо печатење на 23 стр./мин., A4 скенирање со рамно лежиште и копирање со интуитивен кориснички интерфејс. Надополнето со квалитетот и доследноста што се очекуваат од еден ласерски печатач.

Погледни целосни спецификации

MF231

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Копирање

icon

Практичен LCD екран

icon

Скенирање со професионален квалитет

icon

USB поврзување

Scan_to_PC

Копче за директен избор на скенирање

Погледнете ги сите спецификации

ProJet 260Plus

Потрошни материјали

Картриџ 737

Добијте прекрасно црно-бело печатење без заматувања со сè-во-едно картриџот 737 кој функционира беспрекорно со Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw и MF249dw за да ви овозможи приближно 2.400 страници (мерено според ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Награди

Следни чекори

Каде да купите

Поврзани производи