i-SENSYS MF232w

Брз, безжичен 3-во-1 ласерски печатач наменет за домашните и малите канцеларии.

i-SENSYS MF232w 3-in-1 laser multifunction printer

Печатењето на документи во малите канцеларии станува безжично

Печатете, копирајте и скенирајте од компјутер, паметен телефон или таблет со овој професионален повеќефункционален црно-бел ласерски печатач за домашни и мали канцеларии.

Погледни целосни спецификации

MF232w_FRT

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Копирање

icon

Користење и споделување преку мрежа

icon

Практичен LCD екран

icon

USB поврзување

icon

Скенирање со професионален квалитет

icon

Копче за директен избор на скенирање

icon

Безжично користење и споделување

icon

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Погледнете ги сите спецификации

MF232w_FRT

Потрошни материјали

Картриџ 737

Добијте прекрасно црно-бело печатење без заматувања со сè-во-едно картриџот 737 кој функционира беспрекорно со Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw и MF249dw за да ви овозможи приближно 2.400 страници (мерено според ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Награди

Следни чекори

Каде да купите

Поврзани производи