Видео натпревар

Светла, камера, натпревар!

Ги повикуваме сите видео ентузијасти! Време е да ја ослободите вашата имагинација и да дозволите вашата креативност да зборува. Придружете се на нашиот натпревар за видеозаписи и покажете ја вашата вештина за раскажување приказни. Поднесете го вашиот видаозапис до 12 Јули.

Светла, камера, натпревар!

Дознајте повеќе

Натпреварот

Снимајте го вашето најдобро комерцијално рекламно видео за Canon и зграбчете ја шансата да блеснете. Подгответе се секој кадар да биде важен! Поднесете го денес вашето ремек дело и дозволете му на светот да ја види вашата визија. Дали сте подготвени за предизвикот? Ајде заедно да направиме филмска магија! #LightsCameraCompetition"

Натпреварот

Временска рамка на натпреварот

 • Пријавите се отворени

  Подгответе се да предизвикате бранови со вашата креативност! Придружете се на нашиот видео натпревар.
  Пријавите се затвораат на 12 Јули.

 • Судење

  Судиската комисија, составена од специјалисти од Canon и амбасадорот на Canon, Aljoša Rebolj, ќе ги оцени сите поднесоци до 26 Јули.

 • Избор на победник

  Победникот ќе биде објавен на каналите за комуникација на Canon на 2 Септември.

Критериумите

Нека блесне вашиот талент и придружете се на нашата заедница на страсни раскажувачи

Еве што бараме:

• креативност: вашиот оригинален поглед на Canon како бренд
• продукција: монтажа, визуелно и аудио
• раскажување: како ги воодушевувате гледачите со вашата приказна и емотивната реакција што би сакале да ја предизвикате

Испратете го сега вашето комерцијално видео, кое може да се снима на кој било уред.

Критериумите
Наградата

Наградата

Подобрете го вашето патување за правење филмови со нашата главна награда – фотоапарат Canon EOS R5C! Пријавете се за нашиот натпревар и добијте шанса за ја освоите оваа врвна алатка за вашата креативна визија.

Совети и трикови