Canon RF 600mm F11 IS STM
Blank-Rect Image

Canon RF 600mm F11 IS STM

Посегнете за да го снимите вашиот свет со објектив за целосна слика со извонреден телефото опсег до 600 mm што е лесен, моќен и совршен за фотографирање далечни субјекти со прекрасни детали.

Галерија

За блиски средби

Воодушевете се од извонредниот телефото објектив што ќе ве доближи до случувањата и ќе ви понуди моќна оптичка стабилизација на слика со 5 чекори вградена во куќиште со компактен и лесен дизајн што ќе ви обезбеди резултати за кои не сте ни сонувале.

Погледни целосни спецификации

rf600mm f11 is stm front slant shooting
The Canon RF 600mm F11 IS STM in action

ПОЗИЦИОНИРАЊЕ НА ПРОИЗВОДОТ

RF 600mm F11 IS STM од Canon на дело

Погледнете го видеозаписот за да дознаете повеќе за овој моќен телефото објектив.

Погледни видеозапис

Неверојатно компактен објектив со извонреден телефото дострел

Револуционерен објектив со извонреден телефото опсег што е компактен, лесен и идеален за фотографирање диви животни, патувања, сафари и многу повеќе.

Доближете се до далечните субјекти без напор

Доближете се до секојдневните случувања и исполнете го кадарот со дивите животни во домашната градина или покрај патот за да добиете слики со врвни детали и привлечен изглед.

Canon RF 600mm F11 IS STM

Остри слики без тресење на фотоапаратот

Со оптичката стабилизација на слика со 5 чекори може да снимате остри слики при извонреден телефото опсег и видеоснимки без статив.

Canon RF 600mm F11 IS STM

Револуционерна тежина и големина

Благодарение на приклучокот RF, решетката F11 и оптиката за дисперзија на светлина, објективот е долг само 199,5 mm кога е вовлечен и тежи само 930 g.

Canon RF 600mm F11 IS STM

Фокусирајте рамномерно и тивко

Моторот STM овозможува рамномерен и тивок AF, а прстенот за контрола на објективот нуди интуитивна контрола врз поставките. Создавајте пријатен ефект на дефокусирање со помош на решетката од F11 без сечила.

Canon RF 600mm F11 IS STM

Извонреден телефото опсег за сите

Неверојатно конкурентна цена ќе им овозможи на сите ентузијасти да си набават извонреден телефото објектив со моќна стабилизација и автоматски фокус.

Canon RF 600mm F11 IS STM

Главни спецификации

600 mm

Извонреден телефото опсег

Стабилизација на слика со 5 чекори

Моќна стабилизација на сликата

STM-мотор

Брз за фотографии, рамномерен за видеозаписи

Компактна големина

199,5 mm кога е вовлечен

Контролен прстен за објективот

За директна контрола на поставките Tv/компензација на експозицијата/ISO

Погледнете ги сите спецификации

RF 600mm F11 IS STM with EOS R front slant
RF 600mm F11 IS STM side

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за да добиете телефото опсег за вашиот фотоапарат без огледало со сензор за целосна слика

RF 600mm F11 IS STM

Предно капаче за објектив

Задно капаче за објектив

Комплет со упатство за користење

Слични производи

Telephoto lens range packshots

Телефото објективи

Телефото објективите ви овозможуваат да фотографирате спорт, диви животни или настани од далечина, без да ги попречувате случувањата. Разгледајте ги телефото објективите од Canon и ослободете ја вашата креативност.

Дознајте повеќе