CN-E20mm T1.5 L F

Canon CN-E20mm T1.5 L F

Неверојатно брз примарен 4K објектив cine од 20mm за Super35mm и дигитални кино камери за целосна слика.

Галерија

Неверојатно брзи примарни објективи cine со оптички квалитет над 4K

Со стаклото со неправилна дисперзија што ефикасно ја намалува хроматската аберација, како и асферичните објективи со голем дијаметар, овој неверојатен примарен cine објектив од 20mm постигнува 4K слика во висока резолуција низ целиот кадар.

Погледни целосни спецификации

CN-E20mm T1.5 L F

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Неверојатно брз примарен 4K објектив cine од 20mm

118,4mm долг, а тежи само 1,2kg

Максимална решетка од T1.5

Одличен квалитет на слика

Врвен квалитет и издржливост на градбата

Погледнете ги сите спецификации

Што содржи кутијата

CN-E20mm T1.5 L F

Капаче за објектив

Капаче за отвор

Упатство за користење

Поврзани производи